Noboo-Logo
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30€

2831301943      info@noboo.gr
Όροι και προυποθέσεις

Εταιρία

Το www.noboo.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας με διακριτικό τίτλο noboo, έδρα το Ρέθυμνο, στην οδό Αρκαδίου 259 και ΤΚ 74100. Κατά την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε και να κατανοήσετε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Εφόσον συμφωνείτε με αυτούς μπορείτε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς η περαιτέρω περιήγησή σας συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους όρους αυτούς.

1. Όροι, παρεχόμενες πληροφορίες, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η noboo διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήδη. Η noboo αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. H αλλαγή των όρων δεν αφορά παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη γίνει.

H noboo δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.noboo.gr , τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα, υπηρεσίες, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Η ιστοσελίδα www.noboo.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος παρουσίασης της. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που αναρτάται από την noboo, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, σχεδίων, φωτογραφιών, σχεδίων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, ανακοίνωση, επανέκδοση, διάδοση ή μετάδοση, μεταφόρτωση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς χώρις πρότερη γραπτή άδεια της noboo απαγορεύεται. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την noboo ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της noboo ή/και του www.noboo.gr ή και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

2. Περιορισμός ευθύνης

Η noboo εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση του πελάτη σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας τους, αλλά δεν φέρει καμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η noboo ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της. Το www.noboo.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η noboo ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

3. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες του www.noboo.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν το υλικό του καταστήματος από την ιστοσελίδα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους. Οποιοδήποτε περιεχόμενο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

4. Απόρρητο Συναλλαγών – Προστασία προσωπικών δεδομένων – Ασφάλεια Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου των συναλλαγών θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη / μέλος του www.noboo.gr είναι εμπιστευτικές και η εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών και μόνο από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της εταιρίας μας. Δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που η noboo χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.
Κατά την περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.noboo.gr και σε περίπτωση που θέλετε να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για τα νέα μας προϊόντα και υπηρεσίες, εφόσον φυσικά το επιθυμείτε, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση κτλ). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνεται στην σελίδα και τις υπηρεσίες του www.noboo.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών μας, μόνο από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της εταιρίας μας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, βάση των διατάξεων του Ν. 2472/97, περί προστασίας από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.noboo.gr υπόκειται στην ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμένος στις υπηρεσίες μας, τα οποία μπορούν να διαγραφούν με την λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την noboo και από τις συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τα στοιχεία του αρχείου μας δύναται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατ’ όπιν νόμιμουν αιτήματός τους και σύμφωνα με την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία. Μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 – 13 του ν. 2472/1997.

Η noboo αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας επιτυγχάνεται με την ακόλουθη μέθοδο:


Αναγνώριση χρήστη: Για την αναγνώριση του χρήστη ζητάμε το όνομα χρήστη (username) και τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.


Προσωπικά στοιχεία: Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.noboo.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Τα προσωπικά σας στοιχεία χρειάζονται μόνο στην περίπτωση που αποφασίσετε να γίνεται μέλος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας ζητηθεί σε πρώτη φάση μόνο η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, για να λαμβάνεται μεσω email τα ενημερωτικά δελτία μας. Στην περίπτωση που θελήσετε να προχωρήσετε σε αγορά και συναλλαγή με την εταιρία noboo, τότε θα πρέπει να καταχωρήσετε και προσωπικά σας στοιχεία, έτσι ώστε να μπορέσουμε να έρθουμε σε επικοινωνίας μαζί σας, σε περίπτωση που χρειαστεί οτιδήποτε, και φυσικά για να σας αποστείλουμε το προϊόν που έχετε επιλέξει. Τα στοιχεία που είναι απαραίτητα είναι: Ονοματεπώνυμο, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, πλήρης διεύθυνση αποστολής και χρέωσης (οδός, αριθμός, ταχυδρομικός κώδικας) και τον τύπο του παραστατικού που θα θέλατε (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο).


Προσωπικός κωδικός ασφαλείας: Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα www.noboo.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών. Επίσης σας προτείνουμε έναν συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών που είναι δυσκολότερος στην ανίχνευσή του.


Πληρωμή: Η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία noboo δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας. Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της τράπεζας ALPHA χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από εσάς με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης στην τράπεζα ALPHA μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών αυτών.

5. Προσωπικά Δεδομένα που Συλλέγουμε & Γιατί

Ζητάμε προσωπικές πληροφορίες μόνο όταν τις χρειαζόμαστε πραγματικά, για να σας παρέχουμε μια υπηρεσία. Το συλλέγουμε με δίκαια και νόμιμα μέσα, με τη γνώση και τη συγκατάθεσή σας. Σας ενημερώνουμε επίσης γιατί το συλλέγουμε και πώς θα χρησιμοποιηθεί.
Τα δεδομένα που συλλέγουμε:

6. Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας μια φόρμα επικοινωνίας, μας παρέχετε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το αίτημά σας. Δεν μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες με άλλα μέρη. Δεν χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για μελλοντικούς σκοπούς μάρκετινγκ, εκτός εάν ζητηθεί συγκεκριμένα.
Διατηρούμε τις συλλεγμένες πληροφορίες μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για να σας παρέχουμε την υπηρεσία που ζητήσατε. Όσα δεδομένα αποθηκεύουμε, θα προστατεύσουμε με εμπορικά αποδεκτά μέσα για να αποτρέψουμε απώλεια και κλοπή, καθώς και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, αντιγραφή, χρήση ή τροποποίηση. Μετά την απάντηση στο αίτημά σας, τα δεδομένα και το email σας διαγράφονται.
Δεν μοιραζόμαστε πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης δημόσια ή με τρίτα μέρη, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο.

7. Μητρώα ασφαλείας

Εάν κάποιος προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση στην περιοχή διαχειριστή του ιστότοπού μας χωρίς άδεια, τότε διατηρούμε τη διεύθυνση IP του στα αρχεία καταγραφής μας. Αυτό υποδηλώνει ακατάλληλη χρήση και κακοήθη προσπάθεια και επομένως έχουμε το δικαίωμα να διατηρούμε τέτοια αρχεία καταγραφής και να τα επεξεργαζόμαστε.
Η συνεχής χρήση του ιστότοπού μας θα θεωρείται ως αποδοχή των πρακτικών μας σχετικά με το απόρρητο και τις προσωπικές πληροφορίες. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα δεδομένα χρήστη και τις προσωπικές πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

8. Αγορά Προϊόντων

Η noboo κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και πληροφορίες που αντιπροσωπεύουν επακριβώς το προϊόν. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή ανθρώπινα λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος ή κάποιου χαρακτηριστικού. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αξία του από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπία, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα πωλήσεων στο 2831 301943 και στο 2831 035410 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου.


Κατά την ολοκλήρωση καταχώρησης της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέσα από το e-shop στον σύνδεσμο «Ιστορικό Παραγγελιών» στο κάτω μέρος της σελίδας.
 Εάν προκύψει οποιαδήποτε εκκρεμότητα ή κόλλημα στην παραγγελίας σας τότε θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email ή θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας. Παρακαλούμε θερμά να φροντίζετε, έτσι ώστε τα email που σας στέλνουμε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε άμεσα.

9. Επιστροφές και αλλαγές

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους (ή εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή της παραγγελίας από το κατάστημά μας – σε περίπτωση καθυστερημένης παραλαβής με ευθύνη του πελάτη) και αφού συμπληρωθεί η φόρμα υπαναχώρησης.

Αλλαγή μπορεί να γίνει σε μικρότερο ή μεγαλύτερο νούμερο καθώς και σε διαφορετικό προϊόν, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα. Το κατάστημα επίσης επιφυλάσσεται να ακολουθήσει πολιτική επιστροφής χρημάτων εφόσον συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται στην ενότητα “Επιστροφή Χρημάτων”.

Επίσης αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο σε περίπτωση που:


α. Το προϊόν που επιστρέφεται βρίσκεται μέσα στην αρχική του συσκευασία – ακριβώς όπως την ημέρα παραλαβής του (χωρίς οποιαδήποτε φθορά στην συσκευασία, τυχόν επιπλέον συσκευασία που υπάρχει εντός του κουτιού για την καλύτερη προστασία του προϊόντος) ασφαλισμένο μέσα σε άλλη συσκευασία.


β. Εφόσον το προϊόν έχει δοκιμασθεί σε τάπητα για την αποφυγή οποιασδήποτε φθοράς και χωρίς να έχει αλλοιωθεί οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του (χρώμα, γδαρσίματα κτλ).


γ. Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο όταν ισχύουν τα παραπάνω και πάντα με χρέωση του πελάτη.

10. Επιστροφή Χρημάτων

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων ακολουθείται στις παρακάτω περιπτώσεις:

α. Μόνο όταν το www.noboo.gr έχει ενημερωθεί τηλεφωνικά ή μέσω email από τον πελάτη εντός 3 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας ή αν δεν παραληφθεί εγκαίρως εντός 15 ημερών από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας (όποιο από τα δυο παρέλθει πρώτο) και αφού έχει συμπληρωθεί η φόρμα υπαναχώρησης. Επίσης μετά την τηλεφωνική ή έγγραφη ενημέρωση, θα πρέπει ο πελάτης να προχωρήσει σε αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών το αργότερο, με δική του χρέωση.


β. Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία χωρίς την παραμικρή αλλοίωση της (κουτί, νάιλον προστατευτικά σακουλάκια, χαρτί προστασίας)


γ. Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (ακριβώς όπως ήταν την στιγμή που παραδόθηκε στον πελάτη)
.

δ. Το προϊόν συνοδεύεται από τα παραστατικά που είχαν κοπεί για λογαριασμό του πελάτη (απόδειξη – τιμολόγιο).


ε. Σε περίπτωση επιστροφής εκπτωτικού προϊόντος, με έκπτωση ίση ή μεγαλύτερη του 30% δεν μπορεί να ακολουθηθεί επιλογή επιστροφής χρήματων.


Εάν συντρέχουν όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις θα γίνεται επιστροφή χρημάτων, αφαιρώντας όποια έξοδα αποστολής – αντικαταβολής και πιθανής αντικατάστασης έχουν προκύψει έως εκείνη την στιγμή, καθώς αυτά αποτελούν παροχή της www.noboo.gr προς τον πελάτη που κάνει την αγορά του μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Εφόσον η αγορά αυτή, δεν ευδοκιμεί τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο των προϊόντων και γι’αυτό θα ενημερωθείτε μόλις μας γνωστοποιήσετε την πρόθεσή σας.


Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 30 ημερών και μόνο εάν έχει γίνει η καταβολή της αντικαταβολής από την courier στον λογαριασμό του www.noboo.gr

11. Λανθασμένη αποστολή

Αν τυχόν ο πελάτης παρέλαβε προϊόν διαφορετικό από εκείνο της επιλογής του, θα πρέπει να ενημερώσει τηλεφωνικά ή με email το κατάστημα εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του. Θα σας δοθούν οδηγίες για την επιστροφή και αντικατάστασή του, στην οποία δεν θα έχει καμία απολύτως επιβάρυνση ο πελάτης.

12. Προσφορές και εκπτώσεις

Κατά την περίοδο των εκπτώσεων, η διάρκεια των οποίων καθορίζεται από τους αρμόδιους φορείς της Ελληνικής Επικράτειας και για όσο χρόνο προβλέπει η εκάστοτε ημεδαπή νομοθεσία, οι αλλαγές γίνονται κανονικά αποδεκτές.
Στην περίπτωση αγοράς είδους σε “Προσφορά”, αλλαγές και επιστροφή χρημάτων δεν γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν είναι σε έκπτωση ποσοστού μεγαλύτερου του 30% για οποιονδήποτε λόγο.

13. Τρόποι πληρωμής

1. Αντικαταβολή: 3€ – Εξόφληση κατά την παράδοση της παραγγελίας από την courier με μετρητά

2. Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα: Εξόφληση της παραγγελίας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

3. Τραπεζική κατάθεση: Εξόφληση της παραγγελίας με τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό -> ALPHABANK GR44 0140 7900 7900 0200 2011 282 και Πειραιώς GR09 0172 7570 0057 5707 6226 174 – Δικαιούχος ΜΙΤΑΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Μετά την κατάθεση παρακαλούμε να μας στείλετε στο email αντίγραφο της κατάθεσης.

14. Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία ACS Courier.

Για αγορές κάτω των 30€ τα μεταφορικά είναι 3€.

Για αγορές άνω των 30€ Δωρεάν μεταφορικά.

Για αγορές άνω των 50€ Δωρεάν μεταφορικά, αντικαταβολή και 1η αλλαγή.

15. Χρόνος παράδοσης

Για την Κρήτη και την Αθήνα ο χρόνος παράδοσης είναι 1 εργάσιμη ημέρα, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα 2-3 εργάσιμες. Σε περίπτωση έλλειψης προϊόντος ενημερώνεστε άμεσα τηλεφωνικά ή με email για τον τελικό χρόνο παράδοσης.

16. Κύπρος

Τα έξοδα αποστολής είναι 9€ και επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα προϊόντα παραδίδονται σε 7-10 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Alpha e-Commerce

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοKατάστημα